avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Procura de la asociat majoritar. Cum fac ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Procura de la asociat majoritar. Cum fac ?

intrebare scurta :

X este asociat cu 70% intr-un SRL, Y are 30 % si este si administrator. X vrea sa plece din tara 3-5 ani si vrea sa-l imputerniceasca pe Z sa se ocupe in perioada aceasta de firma (drept de semnatura, dividende, etc. maximum de reprezentare posibila )

ce fel de imputernicire trebuie semnata ? ce se poate stipula, ca maxim de delegari de responsabilitate? ce NU se poate stipula ?

Cel mai recent răspuns: peterstern , utilizator 14:27, 7 Septembrie 2006
peterstern, mulţumirile tale nu sunt nici corecte gramatical, nici prea academice lingvistic. Chiar dacă sunt însoţite de acea iconiţă...
Nu sunt un pudibond, dar cred că ne aflăm totuşi pe un site juridic.
strici chefu' omului, prietene, fii mai relaxat...

din lipsa de timp te atentionez neexhaustiv (lapidar, succint, laconic) ca "academice lngvistic" (sic!) e un inocent pleonasm, sa nu mai zic ca "academic" nu are nici el saracu' grad de comparatie, ori e academic ori nu... :)

cat despre greseli gramaticale, da si tu un search pe google

te iert oricum, n-o iau personal, oi fi avand si tu problemele tale...

peterstern, mulţumirile tale nu sunt nici corecte gramatical, nici prea academice lingvistic. Chiar dacă sunt însoţite de acea iconiţă...
Nu sunt un pudibond, dar cred că ne aflăm totuşi pe un site juridic.

Ultima modificare: Joi, 7 Septembrie 2006
peterstern, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentarea unei societati comerciale in instanta crystal_samy crystal_samy buna ziua. am depus o contestatie in instanta impotriva unui proces verbal de contraventie aplicat societatii careia sunt atat patron cat si administrator. mi ... (vezi toată discuția)
Imputernicire semnare act constitutiv la constituire societate Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Am o nelamurire, daca ma puteti ajuta va rog...am mai deschis un topic in legatura cu parte din aceeasi problema, dar as dori sa fiu sigura... Am o ... (vezi toată discuția)
Imputernicire asociat radujit radujit Buna ziua, Am urmatoarea situatie: intr-o societate comerciala sunt doi asociati X (51%) si Y (49%). X are calitatea de administrator in societate(nu este ... (vezi toată discuția)