avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale formalitati autorizare editura stiintifica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

formalitati autorizare editura stiintifica

Ma intereseaza daca stie cineva care sunt formalitatile pentru autorizarea unei edituri stiintifice (juridica, economica, etc). am inteles ca nu orice editura poate edita carti cu un anumit specific si ca exista o procedura de autorizare. Stie cineva ceva?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 17:25, 21 Noiembrie 2006
Da un telefon la Biblioteca Nationala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor cosminfurdean cosminfurdean Buna ziua, M-am documentat pe site-ul Bibliotecii Nationale si de acolo am inteles ca o carte tiparita, o carte audio si o carte electronica sunt 3 lucruri ... (vezi toată discuția)
Editurã ºi drepturi de autor Lepidus Lepidus Bună ziua. Problema mea este următoarea: recent, o editură mi-a publicat o carte pe care mi-a expediat-o la domiciliu în câteva exemplare. Fiind ... (vezi toată discuția)
Asociatia egal editura? buna ziua, o asociatie poate avea rol ... Adrianro2019 Adrianro2019 Asociatia egal editura? Buna ziua, O asociatie poate avea rol de editură? Poate edita cărti ? Dar AUTORUL unor cărți? (vezi toată discuția)