avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua locuiesc la bloc in com. Balotesti ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua locuiesc la bloc in com. Balotesti intrebarea mea este ...

buna ziua locuiesc la bloc in com. Balotesti intrebarea mea este :
daca doresc sa-mi montez un sistem fotovoltaic pe acoperisul blocului am nevoie de acordul locatarilor? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: VwCriss , utilizator 00:42, 29 Mai 2022
Sa nu cumva sa va ganditi la ce tip de structura metalica se face pentru a sustine acele panouri. Ce greutate / lest este necesara si care sunt fortele in caz de vant care risca sa arunce acea structura in strada unde exista posibilitatea de a omora oameni. Sunt multe aspecte la care nu va ganditi. Sunteti doar cu ochii pe indeplinirea obiectivului prin orice mijloace. Si eu doresc sa instalez pe bloc dar stiu ca sunt riscuri enorme, plus ca sunt ing. structurist si de aici 200+ intrebari...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Panouri fotovoltaice pe terasa bloc user_001 user_001 Buna ziua, Locuiesc in Galati la etajul 4/4 al unui bloc pe terasa careia doresc sa instalez 6 panouri solare, insumand o suprafata de cam 4-5mp. M-am ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis terasa dan13cris dan13cris Buna ziua, Am achizitionat o garsoniera la etajul 8/8 al unui bloc din Bucuresti. Doresc sa stiu daca reparatiile la acoperisul terasei garsonierei se ... (vezi toată discuția)
Panouri fotovoltaice pe acoperisul balconului klaud1u klaud1u Buna seara Locuiesc la etajul 4 intr-un bloc cu 4 etaje care are doua balcoane cu acoperis din beton. Intrebarea mea este pot sa montez panouri fotovoltaice ... (vezi toată discuția)