avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Actele casei au fost furate. Nu s-au gasit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Actele casei au fost furate. Nu s-au gasit decat copii ...

Buna ziua,
Actele casei au fost furate. Nu s-au gasit decat copii dupa actul de vanzare cumparare si cadastru. Pe baza acestora se poate obtine act de vanzare in original?
Cel mai recent răspuns: MATGAB , utilizator 10:09, 28 Martie 2022
Bună ziua!

Mergeți la notarul care e autentificat contractul de vânzare și solicitați niște duplicate. Actele de cadrastru le puteți lua de la OCPI.
Multumesc.
Buna ziua, In cazul in care actul de vanzare-cumparare si dosarul de cadastru au fost furate, trebuiesc declarate nule prin anunt la mica publicitate? Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere acte de vanzare cumparare si intabulare gabrielaiones74 gabrielaiones74 am pierdut actele casei de vanzare cumparare si intabulare, cadastru. nu stiu de unde sa incep. nu am nici macar copiile acestor acte. ma poate sfatui cineva ... (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Cum obtin un duplicat dupa actul de proprietate ddaria_2008 ddaria_2008 Buna ziua, sunt casatorita si despartita in fapt, am un imobil dar actele au ramas la sot si nu imi pot face buletin de identitate care urmeaza sa expire, nu ... (vezi toată discuția)