avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Sunt profesoara la liceu si acum sase luni ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Sunt profesoara la liceu si acum sase luni am fost ...

Buna ziua. Sunt profesoara la liceu si acum sase luni am fost victima unui accident de munca: in timpul orei, un elev m-a lovit cu pumnul in piept care s-a soldat cu 3 coaste rupte si stern fracturat( in certificatul medico-legal 40-45 zile de ingrijiri medicale). Conducerea liceului nu a sesizat nici politia si nici ITM-ul, dar am facut-o eu, personal. Maimukt, conducerea liceului a incercat sa musamalizeze tit, pripunandu-ni sa facem ,,cumva’’ sa nu se afle. Au trecut 6 luni de la incident, iar dosarul de la ITM nu este finalizat, deoarece conducerea liceului nu coopereaza deloc. In ce conditii ITM este obligat sa faca ei singuri ancheta, avand in vedere ca mi s-a spus de la liceu ca ,,joi la vara’’ va fi gata dosarul, pentru ca ,,le-am adus politia si ITM-ul in scoala.’’ Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 15:38, 22 Martie 2022
Buna ziua,
Cercetarea trebuia incheiata demult, nu cred ca sunt alte motive sa nu fi facut asta decat reaua vointa.

Mergeti la ITM si faceti o sesizare in scris in care intrebati de stadiul dosarului.
Nu coopereaza... mergeti la Inspectia muncii si apoi la Ministerul muncii, Inspectoratul scolar, amentintati scoala ca o sa faceti public cazul si consecintele de imagine vor fi mai mari.
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2022
Ionut.ion, utilizator
Buna ziua!
Care este stadiul dosarului penal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza pana intra in instanta un dosar penal? Razvandvl Razvandvl Buna seara. Prin martie am fost agresat la o discoteca de 6 indivizi,care mi-au provocat o dubla fractura de mandibula,o masea lipsa si cateva leziuni la ... (vezi toată discuția)
Somaj fara decizie de incetare a contractului??? catanamihaela catanamihaela Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutatisi pe mine cu un raspuns. In anul scolar 2010- 2011 am predatla o scoala generala. Contractul meu a fost pe perioada ... (vezi toată discuția)
Etape plangere penala qwer1234 qwer1234 Buna seara, Fiica mea a fost amenintata si violata in incinta scolii de un coleg de clasa. Experienta neplacuta s-a intamplata in luna Octombrie cand am si ... (vezi toată discuția)