avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Iesire din firma prin cedare cesiuni parti sociale.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Iesire din firma prin cedare cesiuni parti sociale.

Va salut!

Este data situatia unei firme cu doi asociati cu parti sociale egale, care nu a mai inregistrat vreo activitate (depuneri de bilanturi si declaratii etc) si drept urmare ambii asociati au cazier fiscal. In cazul in care eu, care sunt asociat in aceasta firma, nefiind administrator, doresc sa cedez celuilalt asociat (administrator) prin cesiune partile mele sociale, cu scopul de a iesi din firma, as dori sa stiu daca odata cu parasirea firmei voi ramane cu cazier fiscal sau nu.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cezar@B , utilizator 21:13, 23 Martie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune (cedare parti) ori revocare din functia de administrator ? NCDumitru NCDumitru Buna ziua ! In Firma ... SRL suntem 2 persoane fizice in functia de administratori si asociati cu drepturi egale (50 - 50%) Vreau sa ma retrag din acte ... (vezi toată discuția)
Schimbare statut firma - probleme aurel_mihai aurel_mihai Buna, am o situatie pe care incerc sa o prezint mai jos cat mai clar: Acum aproximativ 2 ani am fost asociat la o firma (45%) din care am \"iesit\" cedand ... (vezi toată discuția)
Retragere asociat din societate cu răspundere limitata Anomin124 Anomin124 Bună ziua! Împreună cu alte doua persoane am înființat un SRL în vederea prestării de servicii fotografice. Toți 3 suntem asociați, iar unul dintre ... (vezi toată discuția)