avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Care lege incalca politia locala, daca nu ridica o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Care lege incalca politia locala, daca nu ridica o masina care ...

Care lege incalca politia locala, daca nu ridica o masina care blocheaza banda, si toti trebuie sa mearga peste linia continua?
Sau daca nu amendeaza masini parcate neregulamentar?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:33, 26 Martie 2022
Eu am intrebat ca poate mai are cineva o idee.
LEGE nr. 155 politia locala este obligat sa respecta principiile statului de drept.
Daca nu fac nimic, obliga pe toti sa incalca legea adica sa mearga peste linia continua, care este interzis si periculos pentru toti.
Si cum ar fi legea de egalitate. Legea este pentru toti si nu se poate aplica doar la uni. Daca kegea este pentru toti, trebuie si aplicat la toti, daca nu o fac nu respecta principiile de statul de drept.
Asa ca nu respecta principiile statului de drept, nu aplica legea la toti si nu evita o situatie periculoasa.
Eu cred ca pe dvs. vă roade povestea legată de capra vecinului. Ați luat amendă de la poliția locală și nu puteți dormi de grija celor care nu au luat, în aceeași situație. Nu aveți grija, la un moment dat le vine rândul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege incalca politia locala daca tolereaza parcarea neregulamentara? ... emmetta emmetta Care lege incalca politia locala, daca tolereaza parcare neregulamentara. Ma refer ca si politia locala este obligat sa respecta legea. Multumesc (vezi toată discuția)
Parcare pe sens unic mada2113 mada2113 Am parcat pe o strada cu sens unic ,pe partea stanga unde era permis.Problema este ca , pe strada aceea era si o intersectie,iar eu am parcat dupa intersesctie ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala necomunicare identitate conducator josephine_cointreau josephine_cointreau Am primit la firma pe care o detin o solicitare din partea politie locale - Directia de Ordine Publica, prin care mi se solicita sa ma prezint la institutie ... (vezi toată discuția)