Care lege incalca politia locala, daca nu ridica o masina care blocheaza banda, si toti trebuie sa mearga peste linia continua?
Sau daca nu amendeaza masini parcate neregulamentar?
Multumesc
Eu am intrebat ca poate mai are cineva o idee.
LEGE nr. 155 politia locala este obligat sa respecta principiile statului de drept.
Daca nu fac nimic, obliga pe toti sa incalca legea adica sa mearga peste linia continua, care este interzis si periculos pentru toti.
Si cum ar fi legea de egalitate. Legea este pentru toti si nu se poate aplica doar la uni. Daca kegea este pentru toti, trebuie si aplicat la toti, daca nu o fac nu respecta principiile de statul de drept.
Asa ca nu respecta principiile statului de drept, nu aplica legea la toti si nu evita o situatie periculoasa.
Eu cred ca pe dvs. vă roade povestea legată de capra vecinului. Ați luat amendă de la poliția locală și nu puteți dormi de grija celor care nu au luat, în aceeași situație. Nu aveți grija, la un moment dat le vine rândul.
Parcare pe sens unic
mada2113
Am parcat pe o strada cu sens unic ,pe partea stanga unde era permis.Problema este ca , pe strada aceea era si o intersectie,iar eu am parcat dupa intersesctie ... (vezi toată discuția)