avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Microgranturi masura 2
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Microgranturi masura 2

Buna ziua. Am o intrebare pentru cei ce cunosc legislatia in legatura cu fondurile Europene. Acum 2 ani am beneficiat de o finantare microgranturi masura 2. Dupa ce am cheltuit banii in termenul stabilit si am incarcat documentele in platforma, m-am trezit ca mai trebuie aduse completari in documentatia trimisa, avand termen de 3 zile, sub amenintarea retragerii finantari. Intrebarea este: daca in acest termen nu reusesc sa obtin toate actele, ce se intampla cu banii care trebuie returnati deoarece eu nu mai am nimic din acea suma iar in ultimul an ,bilantul financiar al firmei a fost pe minus? Deci practic, eu numai am de unde sa returnez banii aceia. Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2022
sebycopilu, utilizator

Alte discuții în legătură

Decizie de recuperare a ajutorului de stat mircea2022 mircea2022 Buna, am primit o notificare precum ca trebuie sa returnez inapoi suma de 9679 lei + 327,93 lei dobanda pentru microgranturile primite de la stat. Am uitat ... (vezi toată discuția)
Decizie recuperare microgranturi mircea2022 mircea2022 Buna, am primit o notificare precum ca trebuie sa returnez inapoi suma de 9679 lei + 327,93 lei dobanda pentru microgranturile primite de la stat. Am uitat ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene trascaelena trascaelena As dori si eu sa stiu daca pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui supermarket in mediul rural?Va multumesc (vezi toată discuția)