avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare impozit salariu Italia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare impozit salariu Italia

Buna dimineata
cum pot recupera impozitul pe salariu din Italia? am lucrat cateva luni apoi mi-am dat demisia
va multumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2022
wazz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 29 Martie 2022
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare contributii sociale italia CSergiu97 CSergiu97 Bună ziua! Am lucrat timp de 1 an si 10 luni pe teritoriul Italiei, cu contract de munca (doua contracte de munca diferite), plătind astfel taxe si ... (vezi toată discuția)
Pot recupera taxele italia miaelaanusca54@gmail.com miaelaanusca54@gmail.com Bunaziua am lucrat 10 ani hn Italia si eu si sotul meu putem recupera taxele si contributel platite statului italian vrem sa ne retragem hn romhnia avem si ... (vezi toată discuția)
Salariul minim Madi1989 Madi1989 Buna ziua. Am fost angajata la o firma,iar la interviu directorii mi-au spus ca salariul fix ,netul este de 2500 ron. Fara sa imi spuna cat este trecut pe ... (vezi toată discuția)