avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Cum pot convinge legal angajatorul ( ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Cum pot convinge legal angajatorul ( multinationala ...

Buna ziua! Cum pot convinge legal angajatorul ( multinationala IT ) sa imi permita sa lucrez in continuare de acasa, in conditiile in care am lucrat cu totii astfel in perioada pandemiei, cu rezultate foarte bune, insa acum se doreste revenirea la job? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:30, 31 Martie 2022
Cum sa il convingeti nu stiu, mai insistati sa cereti, cert e ca de obligat, nu il puteti obliga.
Ati incheiat act aditional privind munca la domiciliu/telemunca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu oug 132/2020, referitor la art. 6 care prevede ... icealin icealin In legatura cu OUG 132/2020, referitor la art. 6 care prevede sprijin financiar de 2500 lei pentru angajatii care au lucrat in regim de telemunca in perioada ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in caz de lucru de acasa ocazional, fara regula clara? lilly11a lilly11a Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoare situatie. Daca am angajati care ocazional poate de 3-4 ori pe az maxim solicita sa lucreze de acasa cate 1-2 zile, ... (vezi toată discuția)
Lamuriri lege 19/2020 raducristian256 raducristian256 Buna ziua, Lucrez intr-o institutie publica,nu dintre cele de pe lista de exceptii. Am doi copii minori sub 12 ani, amandoi. Am lucrat pe perioada starii de ... (vezi toată discuția)