avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Câte persoane trebuie sa aiba o asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Câte persoane trebuie sa aiba o asociatie de proprietari în conducere?

buna ziua
intr-o asociatie de 56 ap, 38 de mebri, care este numarul minim de persoane pt conducere. si care sunt acelea. cenzorul si secretarul poate sa fie si membrii din comitetul executiv?

multumesc
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2022
zolyxx, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:31, 5 Aprilie 2022
2 membri com ex + 1 presedinte + 1 cenzor
Legiuitorul a dispus reguli generale,fara a se implica in organigrama asociatiei de proprietari
Pot exista asociatii de proprietari la nivelul unui singur imobil cu 1 scara si atunci numarul membrilor echipei mangeriale este mic dar exista si asociatii d e proprietari constituite din proprietarii mai multor imobile de locuit in comun,uneori inclusiv cu 400-500 proprietari si atunci echipa manageriala este alcatuita din mai multi membrii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate dizolva o asociație de proprietari care nu mai are organe de conducere de aproape 2 ani ? flory_mr flory_mr Să zicem că avem cazul în care, datorită amenzilor din Legea 196/2018, art. 102, nu mai dorește nimeni să conducă Asociația de Proprietari, toți fiind ... (vezi toată discuția)
La asociația de proprietari avem mari probleme cu președintele ... Amanolesei Petru Amanolesei Petru La asociația de proprietari avem mari probleme cu președintele de asociație care comite abuzuri foarte grave. Am votat schimbarea, dar acesta a fugit din ... (vezi toată discuția)
Ca proprietar asociat într-o asociație de proprietari ,legal ... misu  stamate misu stamate Ca proprietar asociat într-o asociație de proprietari ,legal pot participa la ședințele de comitet ? Care articol din Legea 196/2018 îmi permite ? Pentru ... (vezi toată discuția)