avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INFORMAÞII PRIVIND PROGRAMUL DE STIMULARE A ÎNNOIRII ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INFORMAÞII PRIVIND PROGRAMUL DE STIMULARE A ÎNNOIRII PARCULUI AUTO NAÞIONAL 2010

Buna ziua,

Sunt un agent economic autorizat sa desfasor activitatea de colectare deseuri feroase si neferoase. Posed autorizatie RAR, mediu si politie pentru casarea autovehiculelor. M-ar interesa ce pasi ar trebui sa urmez pentru a desfasura activitatea de colectare a autovehiculelor pentru Programul Rabla in special inscrierea in LISTA OPERATORILOR ECONOMICI AUTORIZATI SA DESFASOARE ACTIVITATI DE COLECTARE SI TRATARE A VEHICULELOR SCOASE DIN UZ publicata pe site-ul AFM. si intrarea in posesia a tichetelor valorice. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2010
Angelescu Stelian, utilizator

Alte discuții în legătură

Deseuri danavls danavls suntem o firma de colectare a deseurilor metalice feroase si neferoase, monentan suntem in curs de revizuire a Autorizatiei de mediu pt. colectare deseuri ... (vezi toată discuția)
Act eliberare achizitie vehicul scos din uz danavls danavls Speta: Punct de colectare deseuri reciclabile. pentru deseurile achizitionate eliberam ADEVERINŢÃ de primire şi de plată materiale reciclabile, odata cu ... (vezi toată discuția)
Stopaj sursa fond de mediu 3% danavls danavls Care sunt tipurile de deseuri (exemple) incadrate in categoria DESEURI FEROASE si NEFEROASE pt. retinere contributie de 3 %- Fond de mediu? Firma noastra ... (vezi toată discuția)