avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... apa calda ultimul etaj
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

apa calda ultimul etaj

As dori sa aflu parerile dumneavoastra despre posibilitatile tehnice de rezolvare a problemei apei calde la etajele superioare avand in vedere ca pentru a avea apa calda cei situati la ultimele nivele sunt nevoiti sa tina robinetul deshis mai mult timp implicit si consumul este mai mare
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 12:38, 5 Martie 2019
Părea mea e să montezi un boiler electric și să închizi robinetul de la coloana Radet.Consumul de energie electrică e mai mic decât consumul de apă ""caldă"" aruncată la canal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa calda doar dupa 15-20 de minute de la deschiderea robinetului, intr-un cartier relativ central din bucuresti, in 2018, cu punctul termic la 15-20 de metri distanta de bloc ?! TzapInferno TzapInferno Buna seara. De mai bine de 5 ani de zile ma confrunt cu o problema pentru care nu am reusit sa gasesc o solutie permanenta nici pana in ziua de astazi. ... (vezi toată discuția)
Probleme apa calda ContSters303335 ContSters303335 Buna ziua, vroiam sa intreb daca exista vreo posibilitatea sa reclam altundeva (si sa se rezolve cumva) decat la administratorul de bloc faptul ca apa ... (vezi toată discuția)
Consum apa calda Utilizator984 Utilizator984 Locuiesc in Bucuresti la etajul 9 al unui bolc. Consumul mediu de apa calda este in jur de 10 mc pe luna insa aproape 50% din aceasta apa este rece. Daca ... (vezi toată discuția)