lala1235 
	    	Utilizator

lala1235 
	    	Utilizator	    

Fel1e 
	    	Utilizator

Fel1e 
	    	Utilizator	    

Același lucru l-am pățit și eu astazi, acum câteva minute chiar. Mi-a zis că mă caută în sistem și nu îmi cere buletinul, însă eu nu am avut abonament la stb niciodată și nu știu cum mi-ar putea găsi datele. Și mie mi au zis la fel, că voi primi amenda prin factura. Eu nu am mai auzit așa ceva și acu stau puțin cu frica. Aveți vreun update de atunci?
 DianaM2022 
	    	Utilizator

DianaM2022 
	    	Utilizator	    

Pana acum nu s-a mai întâmplat nimic, n-am primit nicio amenda. Pe mine nu știu cum ma caută in sistem ca mi-au luat codul din mesaj, iar abonamentul nici măcar nu e pe numele meu, deci ar fi ciudat sa dea amenda titularului abonamentului care nu are nicio treaba cu contextul.
lala1235 a scris:
Același lucru l-am pățit și eu astazi, acum câteva minute chiar. Mi-a zis că mă caută în sistem și nu îmi cere buletinul, însă eu nu am avut abonament la stb niciodată și nu știu cum mi-ar putea găsi datele. Și mie mi au zis la fel, că voi primi amenda prin factura. Eu nu am mai auzit așa ceva și acu stau puțin cu frica. Aveți vreun update de atunci?
~ final discuție ~
 Simona Capraru	                   

Azi la ora 18:55 m-am urcat in autobuzul 300, pana la locatia unde voiam sa ajung sunt mai multe linii de autobu pe care le pot lua din aceeasi statie. Pana am ... (vezi toată discuția)
	                    Simona Capraru	                   

Azi la ora 18:55 m-am urcat in autobuzul 300, pana la locatia unde voiam sa ajung sunt mai multe linii de autobu pe care le pot lua din aceeasi statie. Pana am ... (vezi toată discuția)

Nelu7	                   

Buna ziua,
Va rog respectuos sa ma ajutati cu o consultanta asupra situatiei urmatoare :
Am urcat in autobuzul STB, mi-am cautat loc, apoi am trimis sms-ul ... (vezi toată discuția)
	                    Nelu7	                   

Buna ziua,
Va rog respectuos sa ma ajutati cu o consultanta asupra situatiei urmatoare :
Am urcat in autobuzul STB, mi-am cautat loc, apoi am trimis sms-ul ... (vezi toată discuția)

Denis-Stefan	                   

Buna ziua! Am si eu o situatie din aceasta dimineata din STB cu un domn controlor. Chiar in secunda in care am dat sa urc in autobuz, scriam mesaj catre STB, ... (vezi toată discuția)
	                    Denis-Stefan	                   

Buna ziua! Am si eu o situatie din aceasta dimineata din STB cu un domn controlor. Chiar in secunda in care am dat sa urc in autobuz, scriam mesaj catre STB, ... (vezi toată discuția)