avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... buna ziua! Detin un apartament 3 camere ( 2 dormitoare ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

buna ziua! Detin un apartament 3 camere ( 2 dormitoare si 1 sfragerie) ...

buna ziua! Va rog, ma poate ajuta cineva cu un raspuns in urmatoarea situstie: am un apartament 3 camere ( 2 dormitoare si 1 sfragerie) pe care l-am introdus de curand in circuitul turistic. Camerele sunt dotate cu tv. ( sunt obilgatorii). Mentionez ca am un abonament pentru cablu , internet. De curand am aflat ca trebuie ...sa obtin si o licenta de difuzare a muzii ambientale si radio/tv.. ..pe care trebuie sa-o achit lunar. .Nu inteleg de ce ? va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Aprilie 2022
mariana mircea, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:23, 16 Aprilie 2022
De unde ati aflat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Taxa televiziunea romana sorin cercel sorin cercel Faptul ca trebuie platita cu factura de curent electric ,nu este un abuz ? Sunt douo societati diferite ,si Enel detine si monopol !!!! (vezi toată discuția)
Taxa pentru difuzare muzica ambientala RachiIonut RachiIonut Buna ziua! Ma numesc Ionut Rachieru si am o intrebare legata de \"Taxa pentru difuzare muzica ambientala\". Lucrez la o societate comerciala ce are ca ... (vezi toată discuția)