avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cheltuieli de judecata...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cheltuieli de judecata...

Prin sentinta data de Inalta Curte de Justitie si Casatie s-a dat castig de cauza unui salariat ...iar partea reclamanta a fost obligata la cheltuieli de judecata.Procesul a avut loc in vara anului trecut.Cum ar trebui sa se procedeze ca persoana care a obtinut castig de cauza sa intre in posesia banilor.Mentionez ca nu a primit inca hotararea ICJC.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 12:56, 15 Ianuarie 2010
la cererea persoanelor interesate, partea cazuta in pretentii, sociatatea care a pierdut litigiul, plateste sumele reprezentind cheltuieli de judecata, asa cum au fost acestea stabilite si recunoscute de instanta de judecata in sentinta/decizia data, ramasa definitiva si irevocabila. societatea cazuta in pretentii poate executa de buna voie sentina, platind sumele reprezentind cheltuieli de judecata celorlalte parti, sau, in urma investirii cu formula executori se trece la executarea silita prin intermediul unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel Liliana2015 Liliana2015 Buna ziua. Daca o hotarare judecatoreasca a fost castigata la Curtea de Apel si a devenit definitiva si cu cheltuieli de judecata care trebuie virate catre ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu magdatudor magdatudor Mi s-a spus ca dupa ce hotararea judecatoreasca devine definitiva trebuie sa o investesc cu titlu executoriu. La ce ajuta asta si ce trebuie sa fac in acest ... (vezi toată discuția)
Executari si compensari ioanandrei ioanandrei Sunt executat silit pentru plata unor cheltuieli de judecata , datorita faptului ca am fost\" partea care a cazut in pretentii \". Am facut contestatie ... (vezi toată discuția)