avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Au voie cei de la paza de la o firma la care prestez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Au voie cei de la paza de la o firma la care prestez servicii ...

Au voie cei de la paza de la o firma la care prestez servicii să mă controleze în mașină când doresc fara nici un fel de justificare?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 13:45, 30 Mai 2022
Articolul 46 din Legea 333/2003, care indică atribuțiile personalului de pază, se stipulează că agenții de pază au voie doar să oprească şi să legitimeze ....
Cititi regulamentul intern,acolo scrie ce obligații aveți. Dacă exista o suspiciune rezonabilă că au loc acțiuni de sustragere a bunurilor atunci se pot face controale asupra salariaților și orice bun proprietate personală a acestora.
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2022
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perchizitii corporale angajati paulanicoletaandronache paulanicoletaandronache Buna seara. Sunt cadru medical angajata la un complex de servicii sociale de stat . Aceasta unitate are contract cu o firma de paza. De 2 saptamani agentii de ... (vezi toată discuția)
Agresiune paza dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua, am si eu o nelamurire,in orasul de unde sunt este un mall, iar de cate ori merg acolo,paznicii se agita,vin dupa mine,ma urmaresc,au zis la fiecare ... (vezi toată discuția)
Abuzul agentilor de paza din magazine - perchezitia corporala daciandax daciandax Buna ziua, Activitatea mea profesionala se desfasoara preponderent pe laptop motiv pentru care sunt nevoit sa il port in permanenta la mine, intr-un rucsac. ... (vezi toată discuția)