Am primit o înștiințare de la o firmă de colectare înființată acum câteva luni, AXFINA ROMANIA SRL, cum că aș avea la ei o datorie de peste 3000 de euro!Ei cică ar fi reprezentanți ai DDM INVEST III AG.Am căutat informații pe site-ul ANPC și am aflat că acești DDM.....sunt reprezentați în România de o altă firmă, DDM Debt Colect, nu de Axfina SRL!Mă rog, mizerii și cămătărie cu protecție de sus, presupun!Acești DDM.... au fost reprezentați și de Asset Portofolio Servicing SRL la un moment dat.Eu am achitat către cei din urmă niște bani, nu puțini, vreo 2000 și mai bine de euro pentru același contract cesionat.Am solicitat informații de la Asset Portofolio dar se prevalează de cele 30 de zile pentru răspuns.Cei de la Axfina au fixat termen 18.04.2022 pentru plata așa -zisei datorii către ei!Ce fac acum?
Bună,am primit o înștiințare de la axfina romania Srl, cum că aș avea de plata o sumă ,maricica cei drept ;restanță de la Vodafone de prin anul 2007. Am fost la Vodafone și mi-au spus că nu am nicio restanță (eu la momentul acesta am și toată familia trecută pe abonamentul meu); cei drept singura datorie neplată la termen la Vodafone este in 2009,așa le apare și lor în sistem,dar ea a fost plătită ulterior. Acum întrebarea mea este de ce după atâția ani nu a sesizat nimeni nimic și nu am avut nicio piedică în a face abonament la Vodafone( asta daca as fi fost rauplatnica). Mulțumesc.
Dacă primiți acte de la executor, aveți 15 zile să contestați, ulterior sunteți bună de plată.
La întrebarea dv. nu avem cum să răspundem, nu știm de ce nu a sesizat nimeni nimic, nu avem cum ști cum și de ce au acționat într-un anume fel oameni pe care nu îi cunoaștem...
Daca primiți acte în mod oficial mergeti cu ele la avocat pentru o lămurire juridică exactă pe baza de acte și nu pe vorbe.
Este posibil sa se fi prescris datoria.
Puteti fi și victima unei înșelăciuni prin telefon.
elenaclaudia20
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Stai liniștit, și eu am primit la fel, treabă e sa nu le recunoști nici un fel de datorie, sunt niste tepari, după atâția ani datoriile se prescriu, ei vor sa te ademenească sa le plătești 200 de lei din suma ca după sa ai 20% reducere din suma respectiva. In așa fel pot sa îți redeschidă cazul și să obțină datoria.