avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In situatia in care este incheiat un act ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In situatia in care este incheiat un act adtional ...

Buna ziua,
In situatia in care este incheiat un act adtional de desfasurare a activitatii in regim de telemunca, iar angajatului ocazional pe parcursul unei luni de zile lucreaza de la birou pentru cateva zile, solicitand anterior aprobarea si pontand prezenta la serviciu intr-un sistem de gestiune intern, incalcam in vreu fel prevederile legii 81?
Este imperios necesar precizarea in actul aditional a faptului ca telesalariatul va fi prezent in x zile / care zile.... la locul de munca organizat de angajator?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:38, 14 Aprilie 2022
Este necesara precizarea in actul aditional a faptului ca telesalariatul va fi prezent in x zile / care zile.... la locul de munca organizat de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model act aditional telemunca aurash29 aurash29 Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de act aditional de modificare a locului muncii in raport cu noile reglementari privind telemunca? Va sunt ... (vezi toată discuția)
Act aditional telemunca luminita29 luminita29 Buna ziua, In actul aditional de telemunca trebuie specificat undeva zilele sau intervalul orar cand vine angajatul la birou? Sau este de ajuns sa trec doar ... (vezi toată discuția)
Act aditional telemunca la cim andad andad In situatia actuala, daca o firma de software opteaza pentru ca fiecare angajat sa lucreze de acasa, este necesar sa se incheie un act aditional de telemunca ... (vezi toată discuția)