avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Cu mii de multumiri, imi poate spune cineva ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Cu mii de multumiri, imi poate spune cineva daca un ...

Buna ziua!
Cu mii de multumiri, imi poate spune cineva daca un conflict de munca se poate deschide de catre reprezentantii salariatilor in lipsa unui sindicat legal? Daca actulalul contract colectiv de munca expira la 30 Aprilie 2022 si partile nu se inteleg in negocierea noului contract colectiv, se poate deschide acest conflict de munca daca acest contract nu s-a incheiat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 15 Aprilie 2022
Reprezentanții salariaților pot declanșa conflictul colectiv de muncă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirarea contractului colectiv de munca Dima Mihai Dima Mihai Contractul colectiv de munca a expirat pe 1.10.2009 si ma intereseaza care este perioada maxima pe care se pot intinde negocierile pana in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Refuz sau amanare mediere itm pentru negociere contract colectiv sivio sivio S-au declansat negocierile pentru un nou contract colectiv cu 45 zile inainte de expirarea celui in vigoare. Pe parcursul negocierilor nu s-a ajuns la un ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca alx69 alx69 Buna ziua, in conditiile in care intr o unitate nu exista sindicat reprezentativ si nu mai este semnat un CCM, ci doar un Acord semnat cu o parte din ... (vezi toată discuția)