avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, Am o întrebare sunt foarte speriata, în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, Am o întrebare sunt foarte speriata, în privința ...

Bună seara, Am o întrebare sunt foarte speriata, în privința fratelui care ma amenință mereu ca ma omoară, ma înjura este violent, urla, dacă nu ar fii mama de 83 de ani sa se bage în fata mea nu as mai trai. Nu suporta nici să-i spui da te mai încolo ca răbufnește. Cred ca are probleme medicale grave, nu consulta nici un doctor nu muncește deși are 44 ani, sta si urla la mine și la mama zilnic. Și dacă îl întreabă dacă mănâncă urla și înjura 2 ore. Ce putem face? Unde sa ma duc? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:33, 17 Aprilie 2022
Sunati la politie cand face scandal. Cereti in instanta emiterea unui ordin de restrictie și protecție.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati emiterea unui ordin de protectie si evacuarea lui din locuinta comuna.
Acum aceasta problema ar trebui sustinuta si de mama dvs.
Din experienta mea stiu ca in general mamele, care accepta ca un astfel de copil sa nu lucreze la varsta de 44 de ani, nu vor accepta nici evacuarea lui din casa...
Aici cred ca este o greseala majora a mamei in raport de fiul sau.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca mama nu va dori cu siguranta evacuarea din casa a fratelui dvs eu nu vad o alta solutie decat ca dvs sa va mutati din acel imobil - cu toate greutatile inerente - si sa va linistiti, locuind la o adresa separata, fara a mai sta stresata de ceea ce se intampla in casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am o problema cu tatăl meu. tatăl meu o înjură ... Ionuț199 Ionuț199 Buna seara, am o problema cu tatăl meu. Tatăl meu o înjură pe mama mea in continuu, sta izolată într-o cameră ca sa scape de gura lui, o amenință cu ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta a unei persoane fara domiciliu stabil la adresa mr2005 mr2005 Buna ziua, casa in care locuieste mama mea este proprietatea ei si a tatalui care este decedat.Din pacate nu am reusit sa facem succesiunea in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Dosar evacuare silita mireldima mireldima Buna ziua, Avem si noi o problema care constana in urmatoarele: Am o casa la tara pe care am cumparato de la bunicii mei in urma cu 2 ani prin contract de ... (vezi toată discuția)