avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Cum se inregistreaza in declaratia 112 o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Cum se inregistreaza in declaratia 112 o suma impozabila ...

Buna ziua!
Cum se inregistreaza in declaratia 112 o suma impozabila pe carte trebuie sa o primeasca un salariat care nu a fost prezent la serviciu (are contractul suspendat, dar are dreptul la o prima impozabila)?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:21, 19 Aprilie 2022
Problema delicata pentru majoritatea dintre noi, asa ca ava sfatuiesc sa va adresati direct la ANAF-ul local, prin telefon, mail (mai bine) sau audienta ( si mai bine).
Eventual, povestiti rezolvarea in continuarea topicului !
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe locuinta si adeverinta pentru cartea de identitate cpopescu01 cpopescu01 daca cineva are o datorie la impozit pe locuinta ,este legal sa nu poti plati taxa pentru eliberarea cartii de identitate daca ai acelasi domiciliu ????? (vezi toată discuția)
Diferente revisal -112 econo econo Buna seara, Am primit in spv neconcordantele dintre 112 și revisal. Cum sa interpretez faptul că în revisal am 10 angajati si in d112 8, cei doi fiind ... (vezi toată discuția)
Amenda administratia financiara ? severinvlad severinvlad Administratorul asociatiei mele nu s-a lamurit la timp cum este cu depunerea on-line a declaratiei 112 si a facut-o abia acum. Pentru luna octombrie s-a depus ... (vezi toată discuția)