avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! De diferentele ce urmeaza a fi platite ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! De diferentele ce urmeaza a fi platite conform OUG ...

Buna seara! De diferentele ce urmeaza a fi platite conform OUG 48/14.04.2022 privind plata diferentelo salariale......beneficiaza tot personalul didactic auxiliar sau doar cel auxiliar din bibliotecile centrale? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:51, 21 Aprilie 2022
Beneficiari:
- Personalul didactic din învățământul preuniversitar și universitar de stat beneficiază de plata diferențelor de drepturi salariale cuvenite;

- Personalul didactic din învățământul preuniversitar și universitar de stat, inclusiv personalul didactic auxiliar din bibliotecile centrale universitare, beneficiază de plata diferențelor de drepturi salariale cuvenite, dar neacordate, rezultate din aplicarea și calcularea creșterilor, respectiv a majorărilor salariale prevăzute de lege.

- personalul didactic încadrat în învățământul preuniversitar și universitar de stat, precum și personalul didactic auxiliar încadrat la bibliotecile centrale universitare, căruia, pentru perioadele prevăzute de lege, nu i-au fost acordate aceste drepturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume obtinute prin hotarari judecatoresti auricabat auricabat Buna ziua, Am 66 de ani, am lucrat in invatamant ca si administrator financiar, pensionara din anul 2012. In 2015, mi s-a acordat 5% din valoarea unei ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 85 din 2016 POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Legea mentioneaza: -Art. 2 (1) Personalului didactic din invatamantul de stat caruia, pana la data intrarii in vigoare a prezentei legi, nu i s-au acordat ... (vezi toată discuția)
Referent (tesa) in invatamantul superior are dreptul la plata diferentelor salariale in baza a legii nr. 85/2016 laviniqua laviniqua Buna ziua, O persoana incadrata ca Referent SIII (TESA) in invatamantul superior de stat in perioada 2008-2011 are dreptul la plata diferentelor salariale ... (vezi toată discuția)