avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care sunt concediile considerate vechime în muncă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care sunt concediile considerate vechime în muncă pentru stabilirea ...

Care sunt concediile considerate vechime în muncă pentru stabilirea pensiei?
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 10:01, 27 Aprilie 2022
Concediile de odihnă, de incapacitate temporară de muncă din cauza unor accidente sau boli profesionale, precum și cele la care au dreptul părinții pentru nașterea, creșterea și îngrijirea copilului sunt luate în calcul atunci când se stabilesc drepturile de pensie, potrivit legislației în vigoare. Chiar dacă unele dintre acele perioade sunt necontributive, ele sunt asimilate în legislație ca stagii de cotizare.

Pentru mai multe informații despre vechimea în muncă potrivit dispozițiilor legale, regăsiți în următorul articol:www.avocatnet.ro/articol_502...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea la pensie mandolinu mandolinu Buna ziua. Dupa ce mi s-a calculat vechimea, din 28 de ani si 2 luni, am ramas cu 24 si 11 luni, (1 an si 10 luni ingrijire copii +restul cursuri), calculul ... (vezi toată discuția)
Concediu medical scade stagiu cotizare ? dan.p.tgm dan.p.tgm sunt salariat, din februatie 2020 pot intra in pensie anticipata, daca intru in concediu medical este afectat stagiu cotizare si data de februarie 2020 ? (vezi toată discuția)