avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Care sunt programele de finanțare, susținute de ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Care sunt programele de finanțare, susținute de Guvern, pentru ...

Care sunt programele de finanțare, susținute de stat, pentru afacerile firmelor, ce se regăsesc în acest moment?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 10:31, 27 Aprilie 2022
În momentul de față, există peste zece programe majore prin care firmele și PFA-urile pot sau vor putea obține bani (de la stat sau de la bănci, cu ajutorul statului) pentru afacerile lor, în contextul epidemiei de coronavirus sau fără nicio legătură cu criza. Dintre acestea, avem patru programe pentru care înscrierile sunt în plină derulare în prezent, iar restul se află în pregătire la nivelul Guvernului pentru că încă se lucrează la cadrul lor legal.

Pentru mai multe informații cu privire la programele în derulare, dar și cele în pregătire de către Guvern, pentru finanțarea afacerilor firmelor, accesați linkul următor: www.avocatnet.ro/articol_556...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul "mihail kogãlniceanu" ContSters257414 ContSters257414 [i]IMM-urile pot accesa, din [b]4 aprilie[/b], prin programul \\"Mihail Kogălniceanu\\", o linie de credit de 400.000 de lei anual/întreprindere cu dobânda ... (vezi toată discuția)
Anunt important programul start 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog Inscrierea in cadrul Etapei de finantare a implementarii celor mai bune planuri de afaceri prin Alocatie Financiara Nerambursabila in limita bugetului alocat ... (vezi toată discuția)
Firma lungu nicolae lungu nicolae am mai putin de 35 ani,doesc a infiintez o firma nemai avind pina acum si sa pot beneficia de ajutorul guvernamental pt firme starter.Sotul meu detine 3 ... (vezi toată discuția)