avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... AM O FUNDATIE CU UN MEMBRU FONDATOR.ARE NEVOIE LA ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

AM O FUNDATIE CU UN MEMBRU FONDATOR.ARE NEVOIE LA BILANT DE UN ...

AM O FUNDATIE CU UN MEMBRU FONDATOR.ARE NEVOIE LA BILANT DE UN RAPORT AL CENZORULUI ? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:20, 20 Septembrie 2022
Nu exista nici o exceptie de la obligativitatea de a depune situatii financiare anuale si de la avea cenzor sau comisie de cenzori. De fapt e chiar foarte normal ca o fundatie sa aiba un singur fondator. El oricum nu are nici o atributie sau drept din postura de fondator. Organul suprem al fundatiei este Consiliul Director. Si nici nu e corecta exprimarea ca cineva ar "avea" o fundatie, ca patrimoniul initial alocat de fondator are regim de donatie, si nu ii da nici un drept de creanta, nu e ca la un SRL ca ai parti sociale si ele iti dau drept de vot in AGA si ca le poti cesiona.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare fundatie liana2014 liana2014 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul in care exista o neintelegereintre membri fondatori actuali privind restituirea acesteia catre ... (vezi toată discuția)
Ca singurul membru fondator al unei fundații pot avea salariu? Ion Deleacu Ion Deleacu Bună ziua, Ca singurul membru fondator al unei fundați cum pot fi plătit? Pot avea salariu? Mulțumesc (vezi toată discuția)
O persoana, mai multe ong-uri magdalenagrigore magdalenagrigore Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: O persoana detine un ONG care nu a avut activitate. Acum doreste sa-si deschida un alt ONG, dar pe cazier s-a ... (vezi toată discuția)