avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... violare domiciliu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

violare domiciliu

Am o rugăminte: un vecin locuiește de peste 30 ani pe strada la mine si langa casa acestuia este un teren la care după 7 ani vine un domn ce a lucrat la primărie și întra pe o parte din teren În posesie după aceia acum 2 săptămâni îmi face acesta o reclamație la politie mașini abandonate și și-mi pune avertisment e la toate mașinile ce îmi sunt ale mele total 5 mașini și la care acesta decurge la acte de violenta și amenințare din care am hotărât cu vecini de comunacord sa mi de permisiunea de a baga pe teren acestuia una din mașini la care acest vecin ce nu deține acre cel ce a lucrat în cadrul primăriei se pune abuziv în fata noastră tot o data camionul era mau bine de jumate în curte și pot dovedi și poze și video și nu ... la care se arunca pe jos chipurile la fi agresat cineva sau trântit și.... acesta declarând și organelor competente și politiei locale și secția 5 politie ca la fu trântit și lovi dar nu re ies în nici o filmare ba din contra acesta sa trântit și.... incidentul sa făcut astăzi.
Ultima modificare: Duminică, 1 Mai 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:15, 30 Aprilie 2022
Greu de parcurs postarea dv
Concret care este intrebarea dv?Topicul dv nu are tangenta cu sectiunea asociatii de proprietari dupa cum ati inteles sa selectati dv
Rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii de pe forum sa mute topicul in sectiunea specializata
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Aprilie 2022
ynocentta, utilizator
Topicul dv nu se incadreaza la sectiunea asociatii de proprietari
rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii de pe forum sa mute topicul in sectiunea specializata
Topicul dv nu se incadreaza la sectiunea asociatii de proprietari
rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii de pe forum sa mute topicul in sectiunea specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,in urma unor conflicte cu asociatul meu am decis sa ... Andra990 Andra990 Buna seara,in urma unor conflicte cu asociatul meu am decis sa vindem afacerea.Ulterior acesta spune ca in cazul in care nu o vindem in termenul limita ... (vezi toată discuția)
Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. conform ... ANA CIOCA ANA CIOCA Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. Conform legii CIM se poate intocmi doar part-time. In cazul in care un medic are 24 de ore de garda pe ... (vezi toată discuția)
Daca un srl (un angajator) intentioneaza sa incheie un contract ... BestAccounting BestAccounting Daca un SRL (un angajator) intentioneaza sa incheie un contract de prestari servicii cu un fotograf (pentru video-publicitate), acesta: - trebuie sa declare ... (vezi toată discuția)