avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care sunt obligațiile ce trebuie îndeplinite de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care sunt obligațiile ce trebuie îndeplinite de către persoanele ...

Care sunt obligațiile ce trebuie îndeplinite de către persoanele fizice care obțin venituri independente din activități de înfrumusețare sau întreținere corporală?
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 16:54, 2 Mai 2022
Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat un ghid în care detaliază obligațiile pe care o persoană fizică ar trebui să le îndeplinească dacă desfășoară activități de înfrumusețare sau întreținere corporală.

Printre obligațiile enumerate se regăsesc:
- înregistrarea la Registrul Comerțului și solicitarea autorizării funcționării ca PFA ori ca întreprindere individuală sau familială;
- depunerea la ANAF a declarației unice (Formularul 212);
- depunerea, anual, până la data de 25 mai, a declarației unice și calculării taxele datorate.

Pentru mai multe informații cu privire la publicarea ghidului realizat de ANAF, accesați următorul articol: www.avocatnet.ro/articol_612...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ar trebui să procedez în cazul în care sunt cadru didactic ... Ileana Cos Ileana Cos Cum ar trebui să procedez în cazul în care sunt cadru didactic și doresc să fac meditații, în afara programului, cu elevii? (vezi toată discuția)
Intrepridere familiala - locatie in alta localitate decat cea de domiciliu... alinutza9 alinutza9 Se poate infiinta o intreprindere familiala folosind o locatie inchiriata in alta localitate decit cea unde asociatii au domiciliul stabil?Multumesc. (vezi toată discuția)
Avize cabinet cosmetic viorel192 viorel192 Nu am inleles din raspunsurile la acest subiect daca in afara de avizul DSP,mai trebuie si de la PSI si Mediu. Va multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)