avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Mama mea si-a pierdut cartea de munca, a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Mama mea si-a pierdut cartea de munca, a fost la fostul ...

Buna ziua,

Mama mea si-a pierdut cartea de munca, a fost la fostul angajator si acesta a eliberat o adeverinta cu perioada lucrata la acestia, reies 10 ani de munca, din ce stim poate iesi la pensie doar daca are 15 ani de munca, alta solutie de a beneficia de o pensie minima nu exista ? Si se mai poate recupera totusi cartea de munca daca avem adeverinta aceasta ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 14:16, 4 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și diferenda de ani de unde ar rezulta dacă ați găsi carnetul de munca?
Cati ani are mama?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi recuperez cartea de munca?!!!!!! giuliatoc giuliatoc buna ziua.am o problem ,in 2005 am incetat sa mai lucrez la sc. comprel sa.,am plecat s-a muncesc in afra avand 2 copii in scoala si singura nu ma descurcam cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)
Carte munca maruska maruska am lucrat timp de 12 ani la o soc. com.am incheiat activitatea in data de 31.10.2009dar nu am reusit sa imi recuperez cartea de munca.acum o luna am fost la ... (vezi toată discuția)