avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Salut, am facut facultatea Spiru Haret 2007-2010 la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Salut, am facut facultatea Spiru Haret 2007-2010 la contabilitate ...

Salut, am facut facultatea Spiru Haret 2007-2010 la contabilitate informatice de gestiune Alexandria, dar in perioada respectiva nu am putut sa ridic licenta, nimeni din promotia respectiva nu a putut. Cum procedez sa o ridic? Le-am dat mail si o sa sun si maine dar ma gandeam ca poate are cineva o idee. Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Absolventa spiru hare (fac. drept) promotia 2009 CEF CEF Buna ziua, as dori sa intreb si eu la randul meu bsolventa a Univ. Spiru Haret, promotia 2009, la forma ID, ce demersuri ar trebui facute in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Contabilitate si informatica de gestiune este compatibila cu functia de informatician? valentina_luciana valentina_luciana Sunt absolventa a facultatii de Management Financiar Contabil, specializarea Contabilitate si informatica de gestiune, Univesitatea Spiru Haret Bucuresti - ... (vezi toată discuția)
Acreditata sau nu? cineva2009 cineva2009 Buna ziua As vrea sa stiu daca forma de invatamant ID din cadrul Universitatii Spiru Haret / Management Financiar Contabil Bucuresti -specializarea ... (vezi toată discuția)