avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am o pensie handicap gradul 2 accentuat.si o pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am o pensie handicap gradul 2 accentuat.si o pensie INVALIDITATE ...

Am o pensie handicap gradul 2 accentuat.si o pensie INVALIDITATE gradul 2.acum 3 luni de zile am fost găsit și diagnosticat cu diabet zaharat 2 .am făcut insulina.intrebarea mea este daca as mai putea primi ceva in plus la pensie ptru diabet zaharat 2 va mulțumesc anticipat Stanciu

Alte discuții în legătură

Am grad 2 handicap și invaliditate, dar ... stanciulaurentiu91 stanciulaurentiu91 Am grad 2 handicap și invaliditate, dar anul asta, din martie, m-au găsit cu diabet zaharat tip 2. As putea obține ceva in plus la pensia de handicap sau ... (vezi toată discuția)
Diabetul este o boala de handicap? MARIUS1000 MARIUS1000 În urmă cu 5 ani am fost diagnosticat cu diabet zaharat de tip 2, si cu insulină dependent,fac insulină de 4ori pe zii a câte 114 unități,am incercat si ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si/sau indemnizatie de handicap jonela19 jonela19 buna ziua, sunt o persoana de 56 ani, diagnosticata cu diabet zaharat tip II insulino dependent si am fost operata in 2010 de cancer de colon cu grad ... (vezi toată discuția)