avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna seara ... de curand a fost aprobata o noua lista ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna seara ... de curand a fost aprobata o noua lista de localitati ...

buna seara ... de curand a fost aprobata o noua lista de localitati pentru a beneficia de reducerea cu 2 ani a varstei de pensionare ...orasele cu poluare ..pe lista era si Braila ...cand a fost aprobata de camera deputatilor era si Braila... a fost promulgata de presdinte ,a disparut din lista....in monitorul oficial nu mai era...care este misterul?...daca presedintele nu era de acord cu ceva nu trebuia trimisa din nou la camera deputatilor si asa mai departe pentru a fi modificata lista? multumesc
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 07:57, 28 Mai 2022
Bună dimineața,

Stați liniștit, nu e niciun mister.
Lista a fost extinsă prin mai multe proiecte. Cel în care se află și Brăila abia a fost votat de deputați, încă nu a fost promulgat de președinte. Deci nu proiectul care vă interesează pe dvs. a fost publicat în Monitor, ci unul votat mai demult.

Urmăriți articolul din link, colegii noștri îl vor actualiza și veți afla când va fi oficializat:
www.avocatnet.ro/articol_598...
nu a fost promulgat pe 27 aprilie?
Nu, pe 27 aprilie a fost votat la Camera Deputaților.

27.04.2022 - adoptat de Camera Deputatilor
rezultat vot pentru=198, contra=56, abtineri=22
[ link extern ]

Nu a ajuns încă la președinte pentru promulgare:
03.05.2022 - depunere la Secretarul general pentru exercitarea dreptului de sesizare asupra constitutionalitatii legii
Legea a fost publicată în Monitorul Oficial aseară - e Legea 161/2022 pentru modificarea art. 65 alin. (5) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.
Intră în vigoare luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces legislativ. ContSters394463 ContSters394463 Buna ziua ! Nu am cunostinte in domeniu si pun o intrebare: Daca parlamentul voteaza o modificare a unui articol dintr-o lege este necesar ca presedintepe ... (vezi toată discuția)
Modificări la legea adopției Mihai2811 Mihai2811 Au fost afoptate mdificarile la kegea adoptiei / au intrat in vigoare modificarile propuse de guvern in 2018 ? Multumesc Mihai onofrei (vezi toată discuția)
Legea cametei Teemo Teemo Am o dilema legata de legea cametei proaspat adoptata. Sunt (ne)fericitul partas al unui contract de imprumut dubios. Din cate am inteles a fost adoptata de ... (vezi toată discuția)