avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Este normal ca sa-mi gasesc somatia de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Este normal ca sa-mi gasesc somatia de la primarie ...

Buna ziua. Este normal ca sa-mi gasesc somatia de la primarie lipita cu scotch in cele 4 colturi A4 pe usa apartamentului, vizibila tuturor? Este vorba de un termen pentru refatadizarea unei case cu mai multi locatari iar somatia semnata de primar contine date personale precum: numele meu, adresa mea de domiciliu precum si adresa locatiei cladirii ce necesita lucrarile de intretinere. Mentionez ca am cutie postala. Concret, ce as putea reclama? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 13:53, 6 Mai 2022
Bună ziua!
Bănuiesc că este o comunicare prin executorul judecătoresc, așa se procedează pentru a avea dovada sigura a comunicării!
Nu este nimic ilegal!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti
Totusi, datele mele personale (nume, prenume, adresele exacte ale celor 2 locatii), au fost vizibile, ca pe un afis. Multumesc.

Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:

Bună ziua!
Bănuiesc că este o comunicare prin executorul judecătoresc, așa se procedează pentru a avea dovada sigura a comunicării!
Nu este nimic ilegal!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti

Faceti reclamatie aici, daca va considerati prejudiciat: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari mi-a mutat cutia de scrisori la altă scara Alin1891 Alin1891 Bună ziua. Zilele astea mi s-a întâmplat următoarea situație. Locuiesc într-un bloc compus din 3 scări (590 de garsoniere), iar zilele acestea ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă ”prestarea de activități economice la sediul ... R2004GEO R2004GEO Ce înseamnă ”prestarea de activități economice la sediul firmei”? Doresc să-mi deschid o afacere în mediul online, un site de cărți, mai exact, ... (vezi toată discuția)
Adresa email in site - de ce publica? Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Sunt de ceva timp pe acest site si pana acum nu am avut probleme frecvente legate de vizibilitatea adresei personale de email afisata in site. Insa de ceva ... (vezi toată discuția)