avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Darea in plata se poate realiza doar daca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Darea in plata se poate realiza doar daca mai exista ...

Buna ziua!
Darea in plata se poate realiza doar daca mai exista imobilul. Dar daca imobilul a fost vandut cu acordul bancii, restul de credit ramas cum se poate stinge?
Va multumesc!
Dacă a fost vândut în cadrul procedurii de executare silită, char și cu acordul creditorului, s-ar putea să vă încadrați la prevederile Legii 77/2016, art. 8 : ”Dreptul de a cere instanței să constate stingerea datoriilor izvorâte din contractele de credit aparține și consumatorului care a fost supus unei executări silite a imobilului ipotecat”,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 77/2016 privind darea in plata a bunurilor imobiliare bullnyk bullnyk Buna ziua, Am un credit imobiliar pe care nu l-am mai putut plati , drept pentru care banca a predat creditul unui executor care mi-a scos apartamentul la ... (vezi toată discuția)
Darea in plata pentru cei executati deja AlinaCjN AlinaCjN Buna ziua, referitor la modificarile provenite din legea darii in plata, care este procedura de urmat pentru cei care au fost deja executati silit (acum 3 ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale cu ipoteca, datorie neacoperita dupa vanzare adrian2809 adrian2809 Buna seara! Va rog mult ajutati-ma si pe mine cu niste lamuriri! Sunt executat silit pt neplata unui credit de nevoi personale cu ipoteca cu care am ... (vezi toată discuția)