avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratiile unice pentru membrii întreprinderii ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratiile unice pentru membrii întreprinderii familiale

Buna dim...avem o întreprindere familiala eu și soțul meu 50/50...pana acum eu am depus declarația doar pe cnp ul meu cu tot venitul obținut...anul acesta venitul va depăși cele 12 salarii minime brute pe țară...se poate sa depun o declarație pe numele soțului și una pe numele meu...jumate jumate?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:28, 11 Mai 2022
Va rog sa cititi tot materialul de la adresa urmatoare: www.avocatnet.ro/articol_589...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si angajat in 2024 ??? nu gasesc un raspuns ... Dozzzer Dozzzer PFA si Angajat in 2024 ??? buna...nu reusesc sa gasesc un raspuns clar nicaieri...asa ca sper sa ma puteti lamuri... sunt Angajat Norma Intreaga 8h si am ... (vezi toată discuția)
Plata contributie sanatate LuciaLivia LuciaLivia Eu sunt salariata si sotul meu este in intretinere la mine, in felul acesta beneficiaza de asigurarea de sanatate de stat (cass). Acum a înființat o ... (vezi toată discuția)
Declaratii intreprindere familiala sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care sunt declaratiile care se depun in 2015 pt. o intreprindere familiala in sistem real, care in anul precedent au realizat ... (vezi toată discuția)