avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Sunt cadru didactic si as vrea sa stiu ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Sunt cadru didactic si as vrea sa stiu când un elev ...

Buna ziua! Sunt cadru didactic si as vrea sa stiu când un elev de gimnaziu care a ramas de mai multe ori repetent este scos din evidențele școlii (din SIIIR): când depășește vârsta clasei în care trebuie înscris cu 3 ani sau 4 ani? De câte ori are voie elevul de gimnaziu să repete aceeași clasă? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Fiica mea este eleva de gimnaziu la liceul de muzica ... Alexandra Fit Alexandra Fit Buna seara, Fiica mea este eleva de gimnaziu la Liceul de Muzica din Brasov. Aici invata elevi din clasa 0 pana in clasa a XII-a. Scoala dispune de doar 3 ... (vezi toată discuția)
Elev de 15 ani, exmatriculat ? Nellviva Nellviva Buna ziua ! Un copil de 15 ani a ramas repetent de trei ori . In clasa a 3-a o data si de doua ori in clasa a 6-a . Va rog, sa-mi raspundeti daca isi ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe proprie raspundere parinti pentru fapte ale elevului in timpul cursurilor adrianak72 adrianak72 Buna seara, Intrebarea mea este legata de urmatoarea situtatie cu care ne confruntam cu colegele. In scoala la care predau eu, ca profesor de sprijin, avem ... (vezi toată discuția)