Buna ziua,
Doresc ajutor in privinta achizitionarii unui beci, cred, intr-un subsol tehnic al unui bloc. Cum pot sa aflu daca este trecut in Contractul de Vanzare al apartamentului respectiv si ce document trebuie sa inchei, sau cum trebuie sa procedez pt a-mi fi sigura achizitia si a nu avea probleme, in momentul cand apartamentul respectiv se va vinde ?
Va multumesc
Subsolul blocului daca este compartimentat, fiecare apartament are o boxa nominalizata.
Daca subsolul nu este compartimentat, acesta este parte comuna pentru toti proprietarii.
Nu se poate cumpara/ instraina decat cu avizul tuturor proprietarilor/ asociatiei de locatari.
Imobilele de lociit in comun,tehnic,nu sunt prevazute cu "beciuri"
Vanzattorul daca detine calitatea de proprietar asupra spatiului in discutie are posibilitatea ca o data cu bunul imobil sa tranzactioneze dreptul de proprietate si asupra spatiului cu alta destinatie
Subsolul blocului daca este compartimentat, fiecare apartament are o boxa nominalizata.
Acte pt beci sub bloc?
pup_me
Buna , recent am achizitionatun apartament , la vizionarea apartamentului ne-a fost prezentat si beciul impreuna cu boxa de langa scara ,normal ca aceste anexe ... (vezi toată discuția)