avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reclamarea unei fraude
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reclamarea unei fraude

Buna ziua ,unde si cum se procedeaza pentru a reclama o frauda online(banca "fantoma" care acorda credite )unde sa platit o taxa de contract si asigurare,exista un contract semnat ptr un imprumut din afara ) si in urma caruia tansferul nu s-a efectuat ,banca romaneasca atentionand ca fiind suspiciune de frauda,blocind o plata
Care sunt demersurile ptr arecupera acei bani,a reclama asa zisa "banca"pentru a se lua masuri legale (internationale ,interne etc)de a nu mai cadea si altii in plasa acestor escroci
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti face o plangere la politie,parchet sau DIICOT mai mult ca sa aveti cugetul.impacat ca ati incercat.Sunt tepe vechi de ani de zile,greu de crezut ca pot fi identificati si trasi la raspundere..
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fraudã cjll cjll O cunoștință a fost sunată de un necunoscut care i s-a spus că a câștigat un premiu. Pentru a intra în posesia lui, necunoscutul a ... (vezi toată discuția)
Inselatorie de la un grup facebook. ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, am 49 ani am patit o chestiune foarte rea. Pe un forum am cunoscut un baiat care se prezinta din Ucraina cu o propunere de afacere. Am discutat mai ... (vezi toată discuția)
Închiriere cabană pe olx: cum mă asigur că nu voi fi păcălit? ema.cirpaci ema.cirpaci Doresc sa inchirez pe o durata de 4 nopti o cabana gasita pe Olx. Urmeaza sa inchei un contract de inchiriere cu proprietarul dar imi este frica sa nu fie fals ... (vezi toată discuția)