avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Nu mai am nici o treabă sa completez ceva la ANAF ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Nu mai am nici o treabă sa completez ceva la ANAF declarații daca mi sa oprit impozit?

Am o întrebare am jucat un bilet la pariuri am depășit suma de 16600 lei la agenție mă pus sa completez un formular cu datele mele și copie după buletin mia oprit impozit,am mai cîștigat online un bilet de 4200 lei online mia apărut oprire comision am făcut tranzacția pe card.
Nu mai am nici o treabă sa completez ceva la ANAF declarații daca mi sa oprit impozit?
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 20:29, 19 Mai 2022
Da corect asa e nu mai declarati nimic la ANAF .
P.S, Sunteti norocos se vede :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite pe poker online? adi80 adi80 incerc sa aflu daca la noi se impoziteaza banii castigati la poker pe internet, mai precis pe situri de poker aflate in alte tari. adica daca eu joc din ... (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal laura76c laura76c Buna ziua, Anul trecut am depus din contul meu bancar o anumita suma in contul de pariuri al sotului meu. Acum cand a vrut sa retraga un castig i s-a ... (vezi toată discuția)
Esti obligat sa platesti impozit pe poker online pokermania pokermania As dorii sa stiu daca sunt obligat sa platesc vreun impozit pe castigurile realizate din poker online (pe internet). Tin sa mentionez ca toate camerele de ... (vezi toată discuția)