avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conditii de debranșare RADET Buna tuturor, am nevoie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conditii de debranșare RADET Buna tuturor, am nevoie de ajutorul ...

Conditii de debranșare RADET
Buna tuturor, am nevoie de ajutorul vostru. De ani de zile ma chinui sa ma debransez de la RADET iar administratora blocului imi spune ca nu ma pot debransa cata vreme sunt apartamente cu restante in bloc. Este adevarat? Adica mu conteaza ca eu sunt la zi cu intretonerea, daca vwcinul are 1600 de lei restanta eu nu ma pot debransa? Nu am deloc incredere in ea, insa am nevoie de ajutor si de argumente legale.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 11:19, 20 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu de asta depinde debransarea, sunt alte reguli: [ link extern ] /
[ link extern ]
Administratorul e un angajat, discutati cu presedintele.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2022
latka, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nicio legatura debransarea dvs cu restantierii. Nu stiu ce ineres o avea administratora...sau poate nu stie.
Mai intai va separati la gaze. Luati legatura cu o firma specializata; ei va dau niste tipizate pe care le completati, printre care acordul asociatiei. Nu mergeti la administratora...la presedinte!
Cu acordul pe care o sa vi-l dea firma de gaze, copie dupa cotractul casei, schita, mergeti la o firma specializata, care va va depune dosarul la CMTEB.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus o cerere de debransare de la radet, la asociatie, de ... SorinVrln SorinVrln Am depus o cerere de debransare de la RADET, la asociatie, de mai bine de 2 luni jum (inteleg ca a fost sezon de vacante) si inca astept raspuns. Cerere ... (vezi toată discuția)
Debsansare centrala bloc / montare centrala de apartament buna ... ot89 ot89 Debsansare centrala bloc / Montare centrala de apartament Buna ziua, Dorim sa ne debransam de la centrala blocului datorita costurilor, respectiv instala ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, m-am decis sa imi montez centrala de apartament, avand ... mega2005 mega2005 Buna ziua, M-am decis sa imi montez centrala de apartament, avand in vedere dezastrul in care ne aflam in Bucuresti cu CMTEB. Zis si facut. Am initiat ... (vezi toată discuția)