avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am depus o cerere de debransare de la RADET, la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am depus o cerere de debransare de la RADET, la asociatie, de ...

Am depus o cerere de debransare de la RADET, la asociatie, de mai bine de 2 luni jum (inteleg ca a fost sezon de vacante) si inca astept raspuns. Cerere insemnand ca astept sa semneze restul locatarilor, ca apoi, sa se ia o decizie daca ma pot debransa sau nu.

Ce nu stiu, daca este vreun termen limita, prevazut in lege, care obliga administratorul/presedintele sa dea un raspuns in astfel de caz ?!?!
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:31, 18 Septembrie 2023
Da 10 zile.
Legea 196/2018
LEGE Nr. 196/2018 din 20 iulie 2018 [ link extern ]
Debransati-va si daca comenteaza ca trebuia sa raspunada in 10 zile si daca tot vomenteaza ii spuneti ca il reclamati pe domnul presedinte la primarie ca trebuia sa raspunda in 10 zile si ii comunicati si amenzile de la sfarsit.
Ultima modificare: Duminică, 17 Septembrie 2023
ricadinas, utilizator
Pai dvs trebuia sa mergeti la cei din jurul dvs sa luati semnaturile.
De la AP, semneaza presedintele si administratorul. Atat. Dar dupa ce aveti restul de semnaturi.
Oricum nu va mai puteti debransa...dupa 01.09 nu se mai primesc dosare la CMTEB.
La gaze sunteti separat? Mai are cineva coloana separata de gaze?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! este obligat administratorul de bloc sa completeze ... albu laura albu laura Buna ziua! Este obligat administratorul de bloc sa completeze cererile de debransare RADET ,ale locatarilor?ni s-a cerut suma de 100 ron si vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Conditii de debranșare radet buna tuturor, am nevoie de ajutorul ... Iuliana Tudor Iuliana Tudor Conditii de debranșare RADET Buna tuturor, am nevoie de ajutorul vostru. De ani de zile ma chinui sa ma debransez de la RADET iar administratora blocului imi ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli cu gaze la bloc Liliana33 Liliana33 Buna ziua, Locuiesc la bloc si am centrala proprie. Acum cateva luni am descoperit in urma cererii listelor de intretinere detaliate ca plateam gaze si la ... (vezi toată discuția)