avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara..am si eu o intrebare..in anul 2015 am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara..am si eu o intrebare..in anul 2015 am făcut un ...

Bună seara..am si eu o intrebare..in anul 2015 am făcut un abonament cosmote .nu am reusit sa achit toate facturile ..acum imi ajunge plic de la Invest Capital ltd că m au dat la executor judecătoresc..eu nu am nici un venit si nici nimic pe numele ..ce se întâmplă în acest caz?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:49, 24 Mai 2022
Ce va vine de la Capital puteti sa ignorați, cand v-o veni citație de la judecatorie, depuneti intampinare si cereti respingerea cererii pe motiv ca dreptul lor la acțiune e prescris.
În astfel de cazuri se merge la avocat în mod normal.
Pare sa fie vorba de prescripție din ceea ce relatati doar ca vorbiți de executor și dacă va executa ar trebui sa vada avocatul actele.
Generează niște costuri acest lucru dar bănuiesc ca datorați vreo 4000 lei la firma și cu încă 1000 lei executorul se fac 5000 lei scurt.
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu am decât în jur de 1400...ce imi poate executa dacă eu nu am nici un venit si nici nimic pe numele meu?
Va poate prinde ulterior.
Trebuie rezolvat.
sunteti in faza in care nu aveti ce rezolva.
nu v-au dat la niciun executor ca nu au titlu executoriu, trebuie sa va dea intai in judecata.
cand o sa primiti de la judecatorie citatie, faceti intampinarer. Daca nu va descurcati, atunci apelati la avocat.
nu lasati lucrurile in coada de peste , ca daca obtin un titlu executoriu, datoria se va mari si candva va vor prinde venituri de urmarit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua...doresc să mi acordați si mie putin ajutor...in ... Ala Ala Cernat Ala Ala Cernat Bună ziua...Doresc să mi acordați si mie putin ajutor...in anul 2015 am făcut un abonament cosmote ...nu am reusit să achit decât câteva ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante tatu-bianca tatu-bianca buna ziua! am si eu o problema. in mai 2008 am facut un contract cu o comp. de telef.mobila,pe numele meu,eu pe atunci eram eleva(am dat contractul de casa a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - somatie datorie veche de 7 ani andreilucian1234 andreilucian1234 Daca s-a desfiintat cosmote-ul si am datorie la ei ,insa nu am primit pana anul 2016 nici un plic ca as avea de dat bani ei,acum am primit de la topfactoring ... (vezi toată discuția)