avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In anul 2009 tatal meu, mi-a donat o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In anul 2009 tatal meu, mi-a donat o locuinta cu teren ...

Buna ziua,
In anul 2009 tatal meu, mi-a donat o locuinta cu teren si bunuri fara scutire de raport, deoarece avea niste probleme cu banca. Acum sa razgandit pe motiv ca atunci cand va murii el (fiind 3 frati) sa ne impartim noi bunurile. Intrebarea este poate sa renunte la donatie? Care este modalitatea?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 16:15, 25 Mai 2022
Poate revoca donația la un notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mare nedreptate! Ecaterina22 Ecaterina22 Buna ziua, Am si eu o problema si va rog respectos, pe cei care stiti ce pot face in cazul asta, sa ma ajutati. Mama mea, mi-a donat 1/2 din proprietatea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in anul 2009 tatal meu mi-a donat o locuinta cu terenuri ... Maria21v Maria21v Buna ziua, In anul 2009 tatal meu mi-a donat o locuinta cu terenuri si bunuri. Acum sa razganit pe motiv ca in momentul cand el va deceda sa ne impartim noi ... (vezi toată discuția)
Contract vinzare-cumparare problema ??? nelu_nedi nelu_nedi buna ziua.. sunt posesorul unui act de vinzare -cumparare incheiat intre mine si fratele meu, actul nu are nici o clauza si este scutit de or ce sarcina si ... (vezi toată discuția)