avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract servicii cu tarif orar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract servicii cu tarif orar

Cum as putea trece intr-un contract de prestari servicii graphic design pretul pe ora? Incerc sa gasesc pe internet un model cu o formulare coerenta, dar fara succes. Clientul isi doreste sa ii facturez o data pe luna, conform numarului de ore lucrate, si sa pastram acelasi contract luna de luna, pe o perioada nedeterminata (cu preaviz 15 zile).
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 20:48, 9 Iunie 2022
Exact asa, tariful este de X euro/lei pe ora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii necesita neaparat o valoare? mdmilan mdmilan Buna sera, Sunt un PFA cu domeniu de activitate 1813 - Servicii pregatitoare pentru pretiparire. Vreau sa inchei contracte cu clientii. Este necesar sa ... (vezi toată discuția)
Suspendare cu contract in vigoare andreigh andreigh Vreau sa suspend activitatea, dar am un contract cadru in vigoare, cu un client. Contractul nu produce obligatii nici pentru mine nici pentru client, ... (vezi toată discuția)
Companie electricitate - furt la "tariful cr2"? nicu istrate nicu istrate stimate doamne, stimati domni, am preluat (ca urmare a decesului tatalui meu) un contract de furnizare a energiei electrice pe care l-am semnat la filiala ... (vezi toată discuția)