avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum se obtine un Certificat de Identitate Sportiva?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum se obtine un Certificat de Identitate Sportiva?

Poate un ONG (asociatie) sa obtina un Certificat de Identitate Sportiva daca nu este asociatie sportiva sau club sportiv? Daca nu, ce poate sa faca pentru a obtine unul?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 20:03, 15 Decembrie 2023
Cu ce va ajuta CIS ul.dacă nu este club sportiv?Pt a obtine CIS de la MTS tb depuse.o serie de acte din care sarezulte obiect de activitate in domeniul sportului,practicarea unei anumite ramuri de sport specifice unei federatii etc.Ar tb modificate actele asociatiei dvs..
Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Buna seara. Daca la constituirea unei Asociatii Club Sportiv in statut trec mai multe sporturi ma voi lovi de ceva probleme la obtinerea CIS-ului? Sau trebuie trecuta o singura ramura de sport? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2023
Mihail Preda, utilizator
puteti face club multisportiv, cu multe ramuri de sport, dar e complicat pentru ca trebuie sa indeplineasca statutul cerintele statutelor tuturor federatiilor sportive nationale din acele ramuri... dar de putut se paote. CIS cereti dupa ce sau impreuna cu solicitarea de aviz si autorizatie de functionare ca si club sportiv, pe care o depuneti la ANS dupa ce ati obtinut de la Judcatorie personalitatea juridica... dar atentie sa va fi pus in Statut tot se impune si Legea 69/2000 si NM de aplicare a ei, cu unele interpretari exagerate sau aberenta / abuzive din partea ANS ca de cele mai multe ori pretinde modificri care de fapt nu se justifica, deci trebuie sa va pregatiti bine....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociație sau club sportiv Violinamaria Violinamaria Buna ziua vreau sa înființeze o asociație sau un club sportiv, din cate am înțeles eu clubul sportiv.Intrebarea mea este Ce sa înființeze că sa pot ... (vezi toată discuția)
Ong-urile cu profil sportiv pot obtine cis hd76avr hd76avr Buna ziua!Anul acesta am infiintat o asociatie sportiva in a carei denumire apar cuvintele \\"Asociatia Sportiva................\\" (nu-i scriu numele complet ... (vezi toată discuția)
Aviz anst pentru infiintare asociatie club de dans sportiv AndreeaFolea AndreeaFolea In momentul depunerii dosarului de infiintare la judecatorie este nevoie de vreun aviz din partea ANST la dosar? Pe cateva site-uri apare ca doar federatiile ... (vezi toată discuția)