avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Intrebari despre recensamant!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Intrebari despre recensamant!

De maine pana pe data de 17 iulie se va desfasura recensamantul asa cum il stim cu recenzorul in fata . Exista foarte multi oameni reticenti cu privire la acest recensamant si doresc sa pun cateva intrebari. Sper ca este cu putinta ca cineva sa stie sa-mi raspunda . Ce se intampla daca un cetatean refuza sa plateasca amenda primita dupa refuzarea participarii la recensamant ? Vor fi repercusiuni mai grave pentru refuzarea platirii amenzii ? Poate fi combatuta in instanta aceasta amenda?
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 09:21, 31 Mai 2022
Pentru mai multe informații cu privire la reglementările privind recensământul populației, accesați următoarele linkuri:

- www.avocatnet.ro/articol_615...
- [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recensamant 2011: voi fi amendat daca am lapsus? cum sunt recenzati romanii stabiliti in strainatate? ce dovada am ca am fost recenzat? VapAndrei VapAndrei Buna Ziua, As dori sa stiu daca la recensamantul care a inceput astazi, institutiile statului ar avea baza legala de a ma amenda cand nu imi voi aminti ... (vezi toată discuția)
Este legal? (amenda 2000-5000 daca nu raspundeti recenzorilor) Stefan021 Stefan021 [i][b]Riscați amenzi între 2.000 și 5.000 de lei dacă nu răspundeți la întrebările recenzorilor. [/b] \"Cetățenii vor da ... (vezi toată discuția)
Vi se pare normal sa completam rubrica cnp sau considerati ca e abuz ? Roland Mindrila Roland Mindrila Romanii sunt obligati, prin lege, sa le comunice codul numeric personal (CNP) recenzorilor, in caz contrar urmand sa raspunda ... (vezi toată discuția)