Buna ziua . La procesul de partaj al locintei fosta sotie a castigat jumatate . Sunt dispus sa-i acord aceasta jumatate in bani , confor valori i stabilite de expertul imobiliar plus sau nminus cheltuieli de judecata . INTREBARE - L a cat timp de la primirea in bani a jumatatii locuintei confor CPV , pot schimba incuietoarea usii de acces in apartament , astfel interzicandui fostei sotii accesul in apartament . Multumesc anticipat
Va rog in cateva cuvinte ce inseamna in CPC ,, efecte personale . Eu inteleg , imbracaminte , incaltaminte , lenjerie , prosoape , lenjerie pat si va rog sa completati . Multumesc anticipat ..Sa aveti un weekend minunat .
Nu exista o definitie in CPC. Este o chestiune lasata la bunul simt al omului. Din punctul meu de vedere reprezinta bunurile care nu au fost niciodata comune si cele care nu ar fi putut fi niciodata comune, chiar daca au fost achizitionate in timpul casatoriei, bunurile amintire de famiilie, cadourile personale, etc. Cred ca intelegeti.
Partaj
gaab
Sunt in proces de partaj cu fosta sotie ,care este plecata in Italia de vreo 5-6 ani ,iar acum in acest proces cere drepturile bunurilor comune ,in speta ... (vezi toată discuția)