avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Daca poliția mi-a dat dovadă de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Daca poliția mi-a dat dovadă de circulatie fara ...

Buna ziua! Daca poliția mi-a dat dovadă de circulatie fara drept de conducere conf.art. 196 CP,ce mai pot face? Precizez că dosarul s-a clasat conf. art .196 alin.(1) și alin. (2) ,am făcut plângere împotriva clasări și dl prim procuror. Acum dosarul a ajuns in instanță pentru că eu am depus plângere la judecătorie și se va judeca in camera preliminară. Ceva sfaturi sau păreri va rog? Pot obține în această perioadă până la judecarea cauzei ,dovada de circulație cu drept de conducere? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carmenstratone , utilizator 13:18, 2 Iunie 2022
Din ce considerent ati formulat plăngerea împotriva solutiei de clasare?
Probele de la dosarul de urmărire penală nu există și de aceea dl judecător să admită plângerea și să schimbe temeiul de drept al soluției de clasare atacate.
Daca se poate sa precizati in ce temei s-a dispus clasarea si ce solicitati dvs.
Clasarea dosarului conf.art.196 alin. 2 si 3. Iar in dosarul de la judecătorie daca s-ar putea schimba cumva încadrarea cum ,,as fi putut fi vinovată de producerea evenimentului rutier,, nu că ,,sunt vinovata de producerea evenimentului rutier pt că nu am respectat semnificația semnului rutier STOP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun,am reținut! dar clasarea cauzei sub aspectul săvârșirii ... Carmenstratone Carmenstratone Bun,am reținut! Dar clasarea cauzei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa prev. de aer.196 alin 2 și alin 3 din Codul ... (vezi toată discuția)
Restituire de permis conducere de judecator HQM HQM Am permisul confiscat de Politia Rutiera. Procuratura a clasat dosarul. conform art. 16 alin 1 lit c. Judecatorul de drepturi si libertati a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier. rezolutie: culpa celuilalt si totusi mi-am provocat singur auto-vatamare ? de ce ? M0t0 M0t0 Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier al carui nu am fost vinovat la producerea lui dar in schimb circulam cu o motocicleta pentru categoria ... (vezi toată discuția)