avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Am urmatoarea situatie: In anul 2019, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Am urmatoarea situatie: In anul 2019, am mers in ...

Buna seara! Am urmatoarea situatie: In anul 2019, am mers in concediu , in Bulgaria, cu masina unui prieten. Azi, 02.06.2022 am primit prin Posta Ro amenda de 206 euro pentru depasirea limitei de viteza intr.o localitate a Bulgariei. Cum pot proceda? Am sanse la contestatie? Sau sa transmit prima data ca proprietarul a imprumutat masina? Si a fost alt sofer? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:53, 3 Iunie 2022
Sa platiti. Daca au ajuns la dvs. si nu negati fapta, inseamna ca au parcurs tot drumul pina la identificare. Unde vreti sa contestati ? Amenzile se transmit in UE de ceva timp, nu va faceti iluzii.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare plata amenda din bulgaria Oliv_ia Oliv_ia Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu o amenda auto primita din Bulgaria. Am primit in data de 20.03.2015, prin posta, cu confirmare de primire, o ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis intr-o situatie ambigua mituc mituc Acum ceva vreme mi s-a suspendat permisul pentru depasirea limitei legale de viteza intr-o situatie in cazul in care in mod normal nu as fi depasit viteza cu ... (vezi toată discuția)
Amenda radar mobil alex29bv alex29bv Buna ziua. Am dori si eu niste sfaturi in legatura cu o amenda radar. Conduceam auto pe drumul eurpean E60 (Slobozia - Ploiesti) si in localitatea Giurgeni ... (vezi toată discuția)