avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... cuantum patrimoniu filiala fundatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

cuantum patrimoniu filiala fundatie

Buna tuturor,

Stie cineva care este cuantumul patrimoniului alocat unei filiale a unei fundatii?
Cum se calculeaza?Este o suma fixa?
Am cautat un rasp. in OG 26/2000 si nu am gasit nimic in afara de prev. art 18, al. 1, unde se specifica , ca fundatiile isi pot constitui filiale pe baza hot. autentificate ale cons. director, prin care le este alocat cate un patrimoniu.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:15, 18 Ianuarie 2010
Daca intentionati sa prestati servicii in favoarea tertilor (altii dacat membrii) este recomandabila infiintarea unui (unor) SC detinute integral de F, al carui (carora) profit net devine venit al F.
Sc poate avea puncte de lucru in teritoriu.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre filiala fundatie egeorgiana25 egeorgiana25 buna ziua as dori sa stiu mai multe despre ce este necesar de a deschide o filiala a unei fundatii.in primul rand membrii fondatori m-au numit director in ... (vezi toată discuția)
Infiintare filiala federatie aricici aricici daca poate cineva sa-mi precizeze actele necesare a fi depuse la Tribunal, in vederea infiintarii unei filiale a unei Federatii Nationale (vezi toată discuția)
Filiala fundatie luizacsinte luizacsinte Ce acte sunt necesare pentrud eschiderea unei filiale a unei fundatii si care este procedura? Multumesc (vezi toată discuția)